Bine ai venit pe site-ul nostru (www.bonap.ro). Te rugam sa citesti cu atentie Termenii si Conditiile deoarece prin utilizarea serviciilor noastre, oferite prin intermediul site-ului si prin orice alte mijloace, esti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate in continuare. In afara cazului de prima citire a acestor termeni, Tu („Utilizator”) te obligi sa fii de acord cu acesti termeni si conditii, in caz contrar fiind necesar sa incetezi a mai folosi site-ul si/sau serviciile noastre.

1. SEVICIILE NOASTRE BonAp (SC Health & Joy SRL) pune la dispozitie o platforma prin intermediul careia utilizatorii pot cumpara preparate culinare de calitate la anumite preturi. Modalitatea de comandare a produselor este online (pe site, e-mail) sau telefonic, iar plata produselor se va face de catre utilizatori cash sau prin transfer bancar. Atat Serviciile, cat si „Site-ul” vor fi descrise de acum inainte ca „BonAp”.

2. CONDITII DE UTILIZARE BonAp pune la dispozitie un site web. Desi mediile web si mobile sunt in general sigure si stabile, uneori apar probleme sub forma unor virusi, instabilitate de software, hardware si altele. Din aceasta cauza, BonAp nu isi asuma nici o raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui Utilizator, a Site-ului, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui Utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet sau telefon, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre BonAp, a colaboratorilor sai si Tu, utilizatorul final. De asemenea, BonAp nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale web sau mobile.

3. UTILIZATOR Utilizatorul BonAp trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul cu acordul parintilor sai, sau o persoana cu varsta de peste 18 ani.

4. INREGISTRAREA SI UTILIZAREA SERVICIILOR Pentru a beneficia de serviciile noastre utilizatorul optional se poate inregistra prin crearea unui “Cont”. Vom prelua anumite informatii precum nume, prenume, telefon, adresa de email, adresa de livrare, date de facturare. Este important ca Utilizatorul sa ne ofere informatii clare si complete atunci cand creeaza contul. Prin transmiterea datelor de contact in momentul plasarii comenzii, Utilizatorul isi da acceptul pentru pastrarea datelor de contact in baza de date BonAp. Vom utiliza aceste informatii pentru a va transmite facturile si chitantele aferente platilor efectuate catre companie si pentru a va livra bunurile comandate. In calitate de utilizator, sunteti responsabil pentru toate activitatile contului chiar daca il utilizati dumneavoastra sau o alta persoana, de aceea va sugeram sa folositi doar dumneavoastra contul si sa nu permiteti altcuiva sa faca acest lucru. Dorim sa va oferim servicii sigure si ne rezervam dreptul sa dezactivam, sa suspendam sau sa stergem un cont care ameninta siguranta noastra si a clientilor nostri.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE Descrierile si informatiile de pe site-ul BonAp sunt cu titlu de prezentare. Nu ne asumam raspunderea pentru acuratetea si completitudienea datelor si nu garantam ca preparatele culinare vor fi exact asa cum au fost descrise. Gramajele afisate pe site-ul BonAp sunt calculate dupa preparare, dar ca urmare a conditiilor de depozitare, pot aprea variatii. Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele: · – Utilizarea site-ului se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului; · – BonAp nu ofera nicio garantie ca: o Informatiile si produsele vor implini toate cerintele dumneavoastra; o Serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori; o Produsele vor fi livrate la timp – daca o comanda este livrata mai devreme sau mai tarziu utilizatorul accepta produsele si ne absolva de orice vina pentru pierderile sau inconvenientele aparute ca rezultat al livrarii intarziate sau inaintate. · – Ne rezervam dreptul de a modifica descrierile si informatiile de pe site si aplicatie fara o notificare prealabila. · – Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza serviciile companiei sau de orice alta pierdere de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. In cazul in care aveti reclamatii la adresa produselor si serviciilor noastre va rugam sa ne contactati si vom incerca sa rezolvam cat mai curand problemele, in maniera pe care noi o consideram potrivita.

8. COPYRIGHT SI DREPTURI DE AUTOR BonAp detine materiale publicate pe acest site, incluzand fisiere, imagini, articole, logo care fac parte din conceptul BonAp. Nu este permisa reproducerea sub nici o forma si pe nici un mediu, a oricarei parti din site-ul BonAp fara acordul scris in prealabil al nostru. Site-ul contine logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com, aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

9. SCHIMBAREA ACESTUI ACORD BonAp isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea te rugam sa verifici aceasta pagina frecvent. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare doar in momentul in care sunt publicati pe website

10. POLITICA DE RETURNARE Produsele noastre nu sunt eligibile pentru returnare. In cazul in care primiti produse deteriorate sau neconforme va rugam sa ne anuntati [email protected], sau la unul din numerele de contact si vom lua imediat masurile necesare. Preturile platite de Utilizator sunt finale si nereturnabile. In cadrul campaniei “Refacem comanda”, veti primi din nou preparatele considerate de dumneavoastra neconforme la o anumita data stabilita de comun acord. Pentru a beneficia de returnarea contravalorii produselor in cont, solicitarea trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a) utilizatorul trebuie sa anunte in scris sau telefonic faptul ca nu este multumit de produsul primit si ca doreste sa primesca din nou produsul.

b) utilizatorul trebuie sa comunice motivele pentru care nu este multumit de produs.

c) utilizatorul trebuie sa returneze produsul considerat neconform in amblajul original, livratorului trimis de catre echipa BonAp pentru a-l prelua.

d) produsul trebuie sa fie doar gustat (daca un produs a fost consumat in proportie de mai mult de 30%, acesta nu mai este eligibil).

11. CONTACT SI REZOLVAREA DISPUTELOR www. BonAp.ro este un concept ce apartine SC Health & Joy SRL cu sediul social in Voluntari, strada Emil Racovita nr 70/6C , inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J23/2529/2017, cod unic de inregistrare 37651300, telefon 0770 935 361, email: [email protected]. Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre BonAp si Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si BonAp ca urmare a folosirii Site-ului, sau a oricarui continut din acestea, conform acestor termeni si conditii. 12. FEEDBACK Apreciem feedback-urile, comentariile si sugestiile dumneavoastra in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor noastre. Ne puteti transmite feedback-ul dvs. pe adresa de email: [email protected] si il vom analiza in cel mai scurt timp posibil.